Gratis IT-Café

for alle kommunens borgere uanset alder!
- hvert tirsdag kl. 15.30 til 17
(undtagen juli måned samt mellem jul og nytår) i Datastuen ved Helsinge Bibliotek, Skolegade 43, Helsinge.

IT Caféen drives af frivillige med forskellige kompetencer der giver gratis hjælp til selvhjælp omkring brugen af din Computer, Tablet / iPad og Smartphone / iPhone.

Vi hjælper dig også med digital selvbetjening på kommunens hjemmeside, Borger.dk, Sundhed.dk, Skat.dk, Digital Post / E-Boks, Rejsekortet.dk, Rejseplanen.dk, etc. og Internettet i det hele taget. Vi hjælper desuden med f.eks. Windows, Gmail, Google, Word, Excel, PowerPoint, billedbehandling, videoredigering og andre programmer du bruger på din PC, i det omfang vi kender produkterne du bruger eller kan finde oplysninger om dem.

Du kan også få hjælp til scanning af dokumenter m.v. og f.eks. få de scannede dokumenter gemt i din egen Digital Post / E-Boks. Hver borger har 1 GB gratis plads i egen postboks på Digital Post / E-Boks til sikker opbevaring af vigtige personlige dokumenter som f.eks. forsikringspolicer, testamenter, kontrakter og lignende.

Du er velkommen til at medbringe din egen bærbare Computer, Tablet / iPad og Smartphone / iPhone, men der er også mulighed for at få løst opgaver på en af de stationære computere i datastuen.

Se aktuel vagtliste på: sites.google.com/view/it-cafe

Alle er velkommen!

Venlig hilsen: Jørgen, Lars, Niels, Per, Søren og Gran

Rul ned for at læse mere om IT-Caféen.

Lidt mere om den gratis IT-Café og den hjælp du kan få.

Datastuen finder du på 1. sal ved indgangen til Helsinge Bibliotek. Der er busstoppested lige ud for Skolegade 43. Kommer du i bil er der nogle få parkeringspladser i gården til nummer 43, men kører du ind ad Ridebanevej kommer du ind til en større parkeringsplads, hvorfra der er kort at gå til Bibliotekets og Datastuens indgang. 

 

 

 

 

Du kan booke ekstra tid!

Det er forskelligt hvor mange der møder op i mellem kl. 15.30 og 17. Nogle dage er det få. Så der er god tid til den enkelte. Andre dage kommer der mange med behov for hjælp, så kan det måske komme til at knibe med tid til den nødvendige fordybelse.

Er det sidste tilfældet, eller er der noget du syntes du har lidt svært ved, kan du aftale med en af de frivillige, at I mødes den følgende tirsdag - f.eks. kl. 14 eller 14.30, så du får en time eller halvanden i fred og ro med en-til-en hjælp, så du stille og roligt får styr på dine udfordringer.

Så uanset om dit problem er ganske lille eller af mere omfattende og tidkrævende karakter, så vil vi i muligt omfang prøve at hjælpe dig så du bliver fortrolig med dine muligheder og kommer videre med dit IT-udstyr (PC, Tablet, iPad, iPhone, Smartphone), dine programmer og Internettet.

Klik her for at se video fra IT-Café.