Grundet risiko for smitte med Corona virus er alle frivillige aktiviteter sat på pause ind til videre. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger.

Velkommen - Her finder du oplysninger, om hvor du kan få gratis hjælp f.eks. til:

 • at få løst de udfordringer du møder, når du bruger din Smartphone / iPhone, din Tablet / iPad og din PC inklusiv apps/programmer, mail og Internettet etc. etc. 
  Klik på IT-Café / IT-Hjælp i menuen til venstre for at læse mere om dette tilbud.
 • at komme ud og gå en frisk tur i Tisvilde Hegn og / eller i Gribskov. Du kommer til at gå sammen med andre seniorer, der ønsker at gøre noget for eget velbefindende og helbred samtidig med at vi nyder naturen og hinandens selskab. Det er naturligvis også ganske gratis.
  Klik på punktet Gå med... i menuen til venstre og læs mere.
 • Repair Café Helsinge starter torsdag den 5. marts 2020 kl. 16.30 til 19.30. Vi har fået lokale i Frivilligcenter Helsinge og 14 frivillige fixere med meget brede kompetencer har meldt sig.
  Flere donorer har hjulpet os med symaskiner, værktøj m.m. men der er fortsat mange ting vi skal have fat i hen ad vejen, bl.a. en pakkevægt.
  Se mere under punktet Repair Cafe Helsinge.

 • Mange seniorer mødes for at snakke, hygge, dyrke fælles interesser, etc. i områdets seniorcentre og frivilligcentre. Under punktet Seniorcentre og Frivilligcentre i menuen finder du links til nogle af de mange muligheder der findes i Gribskov kommune. Også her kan du finde nogen at dele dine interesser med.

 

Få viden om hvordan du kan oprette en gratis hjemmeside til din forening, om din interesse, din familie eller andet du har på hjertet.
Klik på punktet Gratis hjemmeside i menuen til venstre.  (Kommer snart, nyt indhold er på vej!)