Repair Café Helsinge    5. marts 2020 kl. 16.30 til 19.30.

Repair Café Helsinge har åbent den første torsdag i måneden i tidsrummet 16.30 til 19.30. Vi er 14 frivillige, ulønnede, FIXERE med meget forskellige kompetencer, der håber at vi kan hjælpe dig med at forlænge levetiden for dine ting så miljøet spares for en del skrot.
Vil holder til hos Frivilligcenter Helsinge, Vestergade 4, 3200 Helsinge.

Har du ting i hjemmet der ikke længere fungerer så du overvejer at smide tingene på genbrugsstationen, så kig forbi Repair Café Helsinge, hvor de frivillige sammen med dig vil reparere dine ting med henblik på at forlænge levetiden og derved reducere mængden af skrot til gavn for miljøet.

Vi arbejder med stort set alt fra mindre reparationer af tøj, legetøj, husholdningsapparater, elektronik og meget andet.

Næte åbningsdag er torsdag den 5. marts 2020 kl. 16.30 til 19.30.

Se mere på: sites.google.com/view/repairhelsinge   

Mail: repaircafehelsinge@outlook.dk

 

Du kan nå det endnu:

VI er nu 14 frivillige med en række kompetencer, men der er altid plads til flere, så

Repair Café Helsinge er stedet hvor en gruppe frivillige med håndelag og snilde tilbyder at hjælpe borgerne med at reparere og fixe deres defekte ting GRATIS.

Vi vil gøre det, for at reducere affaldsmængden, - ved at give ting en længere levetid, og ændre på "køb og smid ud" kulturen, - alt sammen til glæde for vores MILJØ og KLIMA.

Vi har derfor brug for frivillige som

Du kan bruge kontaktformularen på denne hjemmeside til at få yderligere information.